Priča o razvoju Dr Stribor kozmetike započela je u malom ljekarničkom laboratoriju. Izrada pripravaka u ljekarni dugogodišnja je tradicija koja povezuje veliko znanje i iskustvo.


S puno entuzijazma mladi je tim farmaceuta i zaljubljenika u prirodu najnovije trendove na području prirodne kozmetike uklopio u kozmetičke pripravke, koji svojom kvalitetom i inovativnošću pružaju koži istovremeno njegu i užitak. Naglasak je na probranim i kvalitetnim sastojcima bez  parabena, fenoksietanola i naftnih derivata.

Kada je riječ o izboru sastojaka, Dr. Stribor koristi samo najbolje od prirode:

  • kvalitetna, hladno prešana, nerafinirana biljna ulja bogata brojnim ljekovitim tvarima
  • koncentrirane biljne ekstrakte dobivene modernim tehnologijama ekstrakcije
  • moderne prirodne emulgatore
  • kemotipizirana eterična ulja
  • luksuzne mirisne/aktivne sastojke
  • prirodne sustave zaštite od oksidacije i mikrobiološkog kvarenja
  • inovativne kozmetičke sirovine radi što bolje teksture I apsorpcije u skladu s rigoroznim standardima zelene kemije

Prepoznati kvalitetan prirodni proizvod danas je sve veći izazov, no Dr. Stribor prepoznala je Hrvatska gospodarska komora kada je u ožujku 2016. ovom brendu dodijelila oznaku

“Hrvatska kvaliteta”.Aktivne tvari iz Dr. Stribor kozmetike njeguju i najzahtjevniju kožu lica i tijela, svih dobnih skupina. Svaki je preparat kreiran da se može kombinirati s ostalima. Na vama je da pronađete kombinaciju koja najbolje odgovara vašoj koži jer briga za kožu nikad ne prestaje, mijenjaju se samo njene potrebe.

Asortiman Dr.Stribor kozemtike sastoji se od bazne/osnovne linije proizvoda i ekskluzivne linije.

 

 

Bazna ili osnovna linija

Bazna ili osnovna linija se sastoji od dvije hidratantne kreme, Ruža&Argan i Vanilija&Naranča za njegu lica. Njihova zadaća je prvenstveno hidratizirati lice, a pri tome ne začepiti pore i biti dobra podloga za make up.

Zatim dva dermokozmetička proizvoda, SOS krema i Dermaplanta. SOS krema je odličan izbor za izrazito suhu kožu sklonu atopiji i ljuskanju, a Dermaplanta balzam je mala prva kućna pomoć koja regenerira kožu kod manjih opekotina, hematoma, posjekotina i sl.

Ekskluzivna linija 

Ekskluzivna linija se sastoji od tri različita tonika te hijaluronskog seruma i uljnog boostera. Tonici su Zlato&Ruža, Germanij&Neroli i Cink&Neroli. Njihova zadaća je da hidratiziraju i vlaže kožu lica te svojim djelovanjem pomažu da se teksture seruma ili krema koje se nanose nakon njih bolje apsorbiraju u dublji dio kože lica.Tajna ljepote? Tko zna?

Kažu i istina je, da prava ljepota dolazi iznutra, a mi ćemo još dodati da Dr Stribor kozmetika nudi vrhunsku prirodnu njegu da ona zablista izvana.